Автомобилни части и системи

Ние предлагаме резервни части от известни производители като Bosch, Sachs, Beru, Hella, Valeo и Febi, Bilstein, TRW, Egg, K & N, Metzger и много други. Осигуряването на добро качество на резервните части и максималната пътна безопасност са наши приоритети. Нашият онлайн магазин има много интуитивен интерфейс, който ще ви спести време и часове в търсенето на желания продукт.
Плащанията могат да се извършват бързо и лесно чрез PayPal. Това не означава, че вече няма да приемаме старата стара фактура с банков превод или СПК; по-скоро искаме да предложим възможност за закупуване на резервни части по най-простия начин.

Ние сме много горди с нашия бизнес модел. В повечето случаи нашите резервни части вече са доставени в деня след покупката. Няма да се налага да се занимавате с дълги часове на изчакване; знаем колко ценно е днес. За поръчки над € 120 няма да има такси за доставка. Освен това той ще има двуседмичен срок за изтегляне на поръчаните продукти в съответствие с подписания договор.
Ако не можете да намерите например уплътненията на спирачните челюсти или фаровете, от които се нуждаете или искате да имате повече информация за нашия онлайн магазин, моля, просто разгледайте нашия уеб сайт. Ако имате допълнителни въпроси, можете да се свържете с нашия екип за поддръжка. Надяваме се, че посещението ви в нашия онлайн магазин е приятно и ви благодарим предварително за времето си.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *