Вътрешният лист, която обгражда багажното отделение

С премахването на килима, по отношение на цвят и дизайн, той обикновено отговаря на пътника, в долната част можете да видите дупка. Това е мястото, посветена на вида на колело и инструменти. Ако е необходимо, на контейнера на газ гориво за колата може да се постави в тази дупка.

Колело арка страна на арката, от друга страна, има отвори за задните светлини, от които е възможно да се постигне съответните електрически крушки. В допълнение към капака, багажното отделение може да бъде покрита с база, което е полезно да се поддържа заедно светлина багаж.

Вътрешният лист, която обгражда багажното отделение, преди да бъдат използвани, трябва да поддържа тест VDA. От съображения за сигурност не трябва да бъде непробиваема. В действителност тя е от съществено значение, че винаги е възможно да се постигне на купето през багажника.
Нашият онлайн магазин предлага разнообразие от резервни части (например, главината на колелото, страна на тялото, комплект прах, термостат капачка клапан и т.н.), по-голямата част от най-известните марки автомобили.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *