Роклята с полка точки: сегашната тенденция на сезон пролет-лято 2017

Един от фаворитите на сезон пролет-лято 2017 е грах – шрифт, който може да бъде наречен класически. Той редовно се появява в колекциите на модните дизайнери, само се променя размера си и използването на изображения. Тази пролет стилистите препоръчват модата да пробвам рокли в полка точки, които се различават женственост.

Най-популярната силует на роклята в грах ще „пясъчен часовник“. Този модел изглежда ни върна в средата на ХХ век. Акцент талия и пълен полата може да даде на момичето уникален чар.

За официални събития е много подходяща трапецовиден силует рокля с печат с полка точки. Това ще позволи да изглежда стилно в същото време в бизнеса. Изображението може да бъде допълнена с риза с ръкави, със същия цвят като грах.

Ако ще за романтична вечер, носи рокля на пода. Този костюм ще ви даде изтънченост. Обувки с токчета, малка чанта и пълно отхвърляне на аксесоари – и изтънчен външен вид, можете са гарантирани!

При избора на дрехи с печат „на точки“, помислете за характеристиките на вашата фигура. Универсален вариант е малките грах, могат да се скрият някои недостатъци фигура и ще даде на силуета на хармония. Drum, които се редуват грах и други включвания могат също така да премахнете ненужните визуални сантиметра. Но с големи грах трябва да бъдат внимателни – в много случаи това плат прави форми по-буйни.

За да изглежда модерен през този сезон, изберете рокля на розови, сини, зелени и сини нюанси с малки бели грах. Този костюм ще подчертае вашата нежност и романтика!

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *