Как да променя електрическите крушки в светлината на фаровете

Обикновено кола фаровете крушка изгаря ги редовно на всеки 1,5-2 години, трябва да се променят. В съвременните модели на авто лампи, са доста способни на автомобилистите. Днес ние се опитваме да замени фарове с ръцете си нож.

Първо, няколко думи за себе си електрически крушки. За границите (високо и ниско лъч) халогенните лампи. Когато се работи с тях, трябва да бъдат изключително внимателни. В никакъв случай не докосвайте стъклото на ръка лампа. По време на работа на лампата е много горещо и са напуснали бързо се оттегли отпечатъци от пръсти или провал газена лампа. Ако случайно сте докосвайте стъклото на лампата, трябва да се накиснат в алкохол лампа с чиста кърпа, за да избършете. Защитете лампа, а също и от надраскване, защото те могат да предизвикат разрушаване на лампата.

Дори и подмяна лампи прожектор

Така че ние започваме. За да започнете, отворете предния капак. Лампата може да премахване на светлини и без замяна. Самата лампа се отстранява лесно: необходимо е да се премахне освобождаването на фара и каросерията на автомобила.

След това извадете захранващия конектор на задните светлини. Самата лампа е защитена от влага и мръсотия специално покритие. Тя трябва да бъде отстранен, така че те да се върти обратно на часовниковата стрелка. Това се случва, че капакът се оказва лошо. В този случай, е възможно лесно да дръпне отвертката.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *