Тайните тънки крака: как да си изберете чорапогащник

Как да изберем чорапи век жените средата на века успели да избягат чорапи, колани и трябва да носят топли зимни чорапогащи. След това той е изобретен чорапогащник. Индустрията на модата се е развила значително от това време. Сега чорапогащи са станали не само аксесоар или дреха, а често и формиране на елемент, който оформя стила на целия образ. Класически корекция фантазия – те помагат на жените да изглеждат грациозни, елегантни и секси.

Какво ръководи избора

чорапогащи избор, трябва да се вземе предвид плътност, цвят, модел, ред. Denah плътност на държави, често произвеждат чорапогащи 15-220 ден. От 20 до 1 тънки прозрачни чорапи, които са подходящи за горещо време. Гор, пръсти и пета на тези модели са запечатани, понякога те плават памук за по-голяма хигиена и хигроскопични. Чорапи могат да бъдат опаковани в пликове или кутии. Първите са по-скъпи, защото тяхното плавно преди да бъдат пакетирани, а вторият – не.

Чорапи за кацане може да бъде висока и ниска, с къси панталони и не. Моделът се избира в зависимост от вида на дрехите, при които тя възнамерява да осъществи. По този начин, в съответствие с артикули, които не носят чорапогащник с ниска талия високо кацане и кратко модели пола не носят къси панталони. Класически черни и цветни чорапогащи разгледани. Те са универсални, те са износени с делови костюми, поли и панталони от всякакъв вид. Fancy модели на окото с цветни модели и вървят добре с елегантни и елегантни дрехи.

Специални модели на чорапогащи

Коригиращи чорапогащи особено да се спомене. Производителите са предложили различни варианти:

– размер;
– моделиране;
– Антицелулитен;
– Компресиране.

Има специални процедури и превантивни чорапогащи с компресия ефект. Отслабване модели импрегнирани масла, кофеин, ментол, кожни гладки крака помогне за намаляване на „портокалова кора“ на бедрата. чорапогащи моделиране много интересни. Те стават много популярни през последните години, тъй като те ви позволи да промените формата и пропорциите на фигурата.

Зимните модели обикновено са много плътни – 50 ден. Има от естествени и синтетични влакна, които могат да се носят дори в тежка замръзване. Те са добре задържа топлината, особено когато се комбинира с обувката и мембрана изолиран специално бельо. При закупуване на такива модели трябва внимателно да изберете размера, тъй като те често malomeryat. Не забравяйте да се консултирате с доставчици, за да купуват и да разбера какъв размер да съответства чорапогащи мрежа.

При избора чорапогащи определят своите цели и приоритети и вземете точния модел, който ще бъде най-удобният подход за избран набор от дрехи. Размер трябва да съответства на височината, теглото, хип размер. Ако чорапогащи и малко по-малко силно опъната, те могат да експлодират и оставят стрелка. Твърде много модел „с резерви“, ще събере грозни гънки, плъзгащи се и да се предотврати това също ще доведе до бързо влошаване. Изберете точните чорапогащи и носи с удоволствие!

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *