Покупка офис мебели

За да купите Поздравления за избора на мебели, за да пусне вашия офис площи. Ние признаваме, че решение, понякога може да направи трудно, когато си бюджет. Въпреки това, ние се надяваме, че решението много по-лесно за вас при избора на конкретна мебели за вашите нужди. Следват няколко съвета, които ще ви помогнат по пътя.

Вземете измервания

Преди да посетите място на дребно да разгледа опциите си, ние ви препоръчваме да направите измервания на съществуващия работното пространство. Това е важно, за да изберете мебели, които се вписват добре в желаното място. Офис мебели от всички стилове са на разположение в различни размери. След като имате тези измервания в ръка, консултант по продажбите може да ви помогне да изберете правилните парчета размери, които се вписват не само в стаята си, но също така ще отговарят на вашите нужди за типа работа, която извършвате.

Можете също така да разгледа една скица на типа на работна повърхност като опростен архитектурен план. Тя може да мащабирате много грубо ръчно рисувани план за вашия офис на лист хартия и тетрадка за вас инженерно видове, комплексна CAD разпечатка с всеки детайл. Но каквото и да изберете, препоръчваме Ви да поставите измервания на цялата работна площ в рамките на чертежа. Също така би било добра идея да се врати, прозорци или други области, които са от значение, така че те не винаги са блокирани в края с мебели. Вземете тази рисунка, или поне основните измервания с вас, за търговеца на мебели, ако считате, опциите за покупка.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *