По всяко време, жените са платили голямо внимание на грижата за кожата на тялото

Появата на първите козметика дължим на древните египтяни, които са започнали да го наподобяващ съвременния прах около 5000 години преди нашата ера използвате. В Русия, появата на масово производство на кремове и други „чудо“ означава, че ние трябва да Алфонс Raleigh, който е основан през 1843 г. на първия руски завод. Днес има толкова много различни кремове, ексфолианти, гелове и кремове, предназначени за грижа за тялото. Избор от различни козметични продукти, дадени необходимите средства, обикновено се използват услугите на козметик или следвате няколко прости правила.

тип кожа. Зачеването закупуване на продукти за грижа за тялото и лицето, на първо място се определи вида на кожата. Тази фаза е един от най-важните, така че как добра воля „работа“, тъй като зависи от кожата си, или това означава. Например, козметика за мазна кожа добавят усещане за дискомфорт и стягане, суха кожа.

Времето на година. Определяне на сезона, в който козметика ще бъдат използвани като важна стъпка при избора на необходимите средства. През зимата кожата на всички видове нужда хранене, пролетта и есента – защита срещу силни ветрове, а през лятото – в излишната влага и защита срещу ултравиолетовите лъчи.

Възрастови промени. Този критерий включва определяне на състоянието на кожата в конкретна възраст интервал. За козметика, предназначени за борба с първите признаци на стареене, ще бъде неефективен срещу утвърдени бръчки и млада кожа може да бъде вредно.

Назначаване на козметика. Независимо от вида на масаж на кожата обикновено е избран за мастни кремове, които не са непосредствено абсорбират от кожата, лицето и гръдния кош, от друга страна, – означава деликатна текстура, която бързо прониква в по-дълбоките слоеве на епидермиса, без да остави песен.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *