Подобно гардероб да има устойчивост във времето

Ако знаете, че вие трябва да се промени дрехите си, често се чувстват, ето някои съвети за устойчивост гардероб във времето.

Дали в несъстоятелност или не, ти дойде или че лесно можете да изглежда старомоден, вие сте принудени да промените вашия гардероб. „Не“ е силна дума, защото ние трябва да признаем, пазаруване за дрехи на нашите малки удоволствия са.

Но можете да получите по-често, отколкото би на магазини за дрехи, означава, че трябва да променя нещо. В крайна сметка, повечето от нас не разполагат с време и пари, за да отидат на пазар всяка седмица. Така че, ето няколко идеи, които имат по-траен гардероб, за да помогне.

Изберете дрехи, които представлявате

Ако ние сме в 20 години, все още се експериментира със стила им на обличане, 30-40, вече знаете за какво послание искаме да предадем чрез дрехите, които носим. Сили не можете да си купите неща наведнъж, тъй като те ще бъдат, когато носите; че няма да се случи.

Ако работите на място, където те поканят на официално облекло, но да се чувствате комфортно в дънки, предлагам ви да се търсят начини двата свята, за да се свързват, така че може да има дрехи в гардероба. Например, опитайте някои черни дънки, прости, с по-широка риза, колкото е търсенето всяко време да отправи удар от гърлото. Отново, това е съвет за тези, които предпочитат по-небрежен стил. Важно е да не че ви бутнете в една посока, но свой собствен стил (подпис) да наложи в гардероба ви.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *